Löpande bokföring

Löpande bokföring

Behöver ni få tag i en bokföringsbyrå i Stockholm som kan ta hand om er löpande bokföring? Enter redovisning är en etablerad bokföringsbyrå som erbjuder både redovisningstjänster och rådgivning för små och medelstora kunder.
Vi finns centralt i Stockholm och tar emot alla slags kunder, från såväl stora som små företag. I Stockholm har vår bokföringsbyrå funnits ända sedan 1991 och har ända sedan dess arbetat med stor kompetens och erfarenhet.
Hos oss får ni ett personligt bemötande. Våra ekonomer engagerar sig alltid i alla våra kunder med ett driv att hjälpa företagen att växa.

Hjälp med löpande bokföring

En löpande bokföring är ofta ett måste och för den som inte är kunnig i bokföring, kan det ses som något nödvändigt ont. Så är det inte för oss, vi har kompetensen och kunnandet att sköta en löpande bokföring för ert företag.

Vi hjälper er bokföring genom att:
  • använda ett modernt system som är både användarvänligt och enkelt att lära sig som dessutom förminskar pappersarbetet
  • jobba med kompetenta och erfarna ekonomer som är vana med att jobba som konsulter på företag i olika industrier
  • identifiera flaskhalsar och delar i bokföringsprocessen som kan effektiviseras
Vi vet att den löpande bokföring som vi erbjuder är bland det absolut viktigaste instrumentet för att ett bolag ska kunna ha ordning och reda på sina finanser. Därför ser vi till så att ni ska kunna få den bästa tänkbara kvaliteten på den löpande bokföring som vi erbjuder våra kunder.

Vad innebär löpande bokföring?

Att ha hand om löpande bokföring handlar bland annat om att vi alltid administrerar allt som kommer in i företaget i form av försäljning eller bidrag, helt enkelt allt det som kommer in i ett företag och som ger pengar och resurser till företaget enligt regler som är satta av Skatteverket.
En löpande bokföring handlar också om att administrera allt som går ut från företaget i form av utgifter, betalningar, köp av material och tjänster som företaget behöver för att kunna producera de tjänster och produkter som man säljer.
Hur kan vårt företag få bättre koll på bokföringen?
Ert företag kan följa den löpande bokföringen varje dag genom att logga in på ert konto som ni får i vårt digitala program Enter-online, som vi arbetar i. Det kan ni göra varje dag, om ni så önskar. Där kan ni själva lägga in nya fakturor som ni vill betala och kvitton som ni önskar ska bli administrerade. Där kan ni välja att lägga in allt underlag för er löpande bokföring. Och ni kan även själva se när fakturor samt moms betalas och deklarationer ska göras etc.
Fråga oss gärna om allt som rör ert företags ekonomi. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och vår kompetens, som kan hjälpa ert företag att växa, bli mer framgångsrikt och starkare ekonomiskt.
För oss som redan har fått många nöjda kunder och som välkomnar nya kunder löpande, är det viktigt att kunna hjälpa till så gott det går.

Behöver ni mer än löpande bokföring?

Förutom löpande bokföring står vi även gärna till hands när ni behöver hjälp med annat som till exempel:
  • Bokslut 
  • Lönehantering 
  • Årsredovisning
  • Rådgivning
Vi vet hur viktigt det är med en god administration av era finanser, och att en korrekt löpande bokföring är viktig för beslut som ni behöver fattar avseende investeringar, nyanställningar och när man vill kapa onödiga utgifter.
Behöver du hjälp med något annat än löpande bokföring? Enter Redovisning kan också hjälpa ditt företag med årsredovisninglönehantering och bokslut.

Kontakta oss redan idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med din löpande bokföring!

Kontaktförmulär