Lönehantering

Lönehantering

Tycker ni att lönehantering är krångligt? Vi är en ekonomibyrå i Stockholm som erbjuder lönehantering för såväl stora som små företag. Vi finns centralt i Stockholm och välkomnar er att komma och hälsa på hos oss på vårt kontor. I Stockholm har vi små, medelstora och större företag och bostadsrättsföreningar som våra kunder. Enter Redovisning har funnits ända sedan 1991, och har fått många nöjda kunder. Många av dem har stannat länge hos oss. Det är så vi arbetar; som er samarbetspartner under en längre tid. Då kan vi hjälpa er genom att förbättra företagets eller bostadsrättsföreningens ekonomi. Så fråga oss gärna om det som ni behöver hjälp med! Vi åtar oss gärna att hjälpa er med allt som ni behöver.

Erbjuder oss att föra er lönehantering

Att arbeta med lönehantering är inte alltid helt lätt. Även om det låter som en liten sak, så är det inte det. Den som betalar ut löner, måste kunna allt om arbetsgivaravgifter, skattetabeller, procenter för sjuklöner, tjänstepensionsbetalningar, tjänsteledighet etc. Många anställda ska dessutom ha betalt för diverse utlägg. Annat som krävs är att de bör ange arbetad tid varje månad, och som arbetsgivare behöver man kontrollera sjukersättningar och mycket annat. Att betala ut löner kräver en ekonom som är kunnig inom lönehantering, vi har märkt att det inte är alla som kan det. Däremot är vi kunniga inom lönehantering och erbjuder våra kvalitativa tjänster för en säker lönehantering för ert företag.

Trygghet när ni anlitar oss

Hos oss får ni ett personligt bemötande och vi engagerar oss gärna i er lönehantering för er personal i ert företag. Vår önskan är att ni ska bli framgångsrika och att ekonomin är så pass stark att ni kan nyanställa och växa som företag. Så närhelst ni önskar det, ger vi gärna rådgivning om hur ni ska få företaget växa, få en starkare ekonomi och erbjuda fler produkter och tjänster. Med årens lopp har vi fått en stor erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Vi har sett vilka åtgärder som kan kapa onödiga utgifter och vilka satsningar som kan vara framgångsrika.

Vi kan hjälpa er med:

  • lönehantering; vi ser till så att era anställda får sin lön i tid, att rätt arbetsgivaravgift och skatt blir betald.
  • löneberedning: när vi arbetar med att registrera era löner och redovisa och betala era personalskatter
  • lönebesked: vi förser era anställda med rätt lönebesked och räknar ut de anställdas semesterersättningar
  • tid- och reseräkningsrapportering: om era anställda har lagt ut för resor eller andra utgifter så ser vi till så att de får rätt ersättning för det.
  • betalning av skatter och arbetsgivaravgifter: vi betalar ur företagets skatter och arbetsgivaravgifter

Vi gör allt för att er lönehantering ska vara så effektiv och smidig som möjligt och arbetar i ett onlineprogram som heter Enter-online. Det gör att ni alltid kan logga in med ert användarnamn och lösenord. På så sätt kan ni se om lönerna är utbetalda i tid, att skatt och arbetsgivaravgifter är dragna och hur många anställda som ni har. Detta kan ni följa i realtid och få tillgång till när som helst på dygnet, alla dagar under året och är inte bundna till våra öppettider och behöver inte ringa och fråga om det är så att ni undrar över något när det kommer till lönehanteringen. Vi sköter den åt er. Välkomna att ta kontakt!