transparent logo del av Enter redovisning AB Stockholm

Bokslut Stockholm

Välkommen TILL

Enter Redovisning

Vi erbjuder dig som är företagare eller som leder ett bolag, tjänster för bokslut i Stockholm! Vi finns i Stockholms city och gör bokslut inför räkenskapsårets slut. 

Våra kunder finns i Stockholm. Vi välkomnar alla slags företag till vår redovisningsbyrå. Vi har förstått att många företagare och företagsledningar – helst koncentrerar sig på att göra sitt arbete på firman – framför att arbeta med bokslut, redovisning, bokföring etc.  Allt sådant kan vi hjälpa er med och erbjuder våra tjänster för ert företags bokslut i Stockholm. 

Redovisning Stockholm

Vi tar hand om ert bokslut i Stockholm

Om ni tycker att det är svårt att göra ett bokslut, är det både mer praktiskt och ekonomiskt att låta en redovisningsfirma ta hand om det. I längden blir det nämligen billigare för företagen att överlåta till ett annat bolag att göra deras bokslut, bokföring och och redovisning av företagets ekonomi.  Det är sådant som vi är professionella inom och gärna tar hand om. Det som för andra kan verka svårt och ta mycket tid och energi – är enkelt för oss och något som vi gärna gör.

När du blir vår kund vill vi göra vårt bästa för att du ska bli nöjd. Det gör vi genom att ta ansvar för ert bokslut och arbetar alltid i enlighet med God redovisningssed. Vi har full kontroll på svensk lagstiftning och kan både den svenska juridiken och lagar och förordningar för att ert bokslut ska bli rätt. När vi får tillgång till allt underlag för att kunna göra ett bokslut, ser vi till att presentera det på sådant sätt att alla i företaget förstår hur ekonomin ser ut. För de allra flesta företag är bokslutet ett kvitto på hur det har gått under året; har man gått med vinst eller förlust? Vilka är det största utgiftsposterna? Vad kan man skära ner på? Vad behöver man dra ned på i verksamheten? Bokslutet ger svar på sådana frågor.

Vi engagerar oss gärna i ert företag

Vi som arbetar på Enter redovisning har stor kompetens i dessa frågor, och erbjuder gärna mervärde åt er när ni anlitar oss för ert bokslut i Stockholm. När ni anlitar oss för att göra ert bokslut får vi möjligheten att hjälpa ert företag att växa. För alla företag är redovisningen och räkenskapsårets bokslut det viktigaste instrumentet för att kunna utvecklas, växa och bli framgångsrikt. Med ett rätt bokslut kommer ni att kunna fatta rätta beslut för hur ni ska gå vidare och göra ett ännu bättre arbete.  

Enter Redovisning erbjuder alla våra kunder kompetens och kvalitet i alla våra tjänster. Vi vill gärna vara din partner som du kan rådfråga när som helst gällande ert företag och fråga oss gärna vad vi kan göra för er och berätta vilka frågor som ni har. 

Vårt digitala program är praktiskt

Vi arbetar i programmet Enter-online, vilket gör det lätt för alla våra kunder att kunna logga in när som helst. Du får tillgång till ditt bokslut  när som helst på dygnet året runt och var du än befinner dig. På så sätt behöver du inte vänta på varken telefonsamtal, mail eller kontorets öppettider. Du får svar på hur bokslutet ser ut, precis när det passar dig. Och skulle du undra hur det går med bokslutet, kan du logga in och se med egna ögon hur långt bokslutet har kommit. Du kan följa tillblivelsen av bokslutet i realtid.

Vi kan erbjuda en mängd olika tjänster. Vi hjälper er bland annat med bokföring, årsbokslut och deklaration samtidigt som du kan känna dig trygg med att vi löser ekonomiarbetet och att du får bästa möjliga rådgivning.

Lönehantering är ett komplicerat område men det är även ett område med stor effektiviseringspotential. Våra konsulter hanterar löneadministrationen för företag med alltifrån en anställd till flera hundra. Vi arbetar i moderna system för löneberedning, tid- och reseräkningsrapportering. Med oss får ni en effektiv samarbetspartner, vilket både minskar kostnaderna och förenklar ditt företags lönehantering.  

Du kan använda oss som resurs när det uppstår behov vid verksamhetsförändring eller om du behöver se över och utveckla rutiner i ekonomifunktionen. Våra erfarna konsulter kan ersätta ekonomichef, redovisningsekonomer eller controller och är vana vid att snabbt sätta sig in i jobbet, kan stötta er verksamhet med förslag på att förbättra organisera och effektivisera ert arbete så att ni får ut ännu mer av er ekonomiska rapportering.

Vi har kunskapen att stödja dig i hela processen av digitalisering och vägleder dig och ditt företag i den takt som önskas till en unik digital lösning, från fysiska papper till digitalt, från första verifikation till färdig årsredovisning

Jean Haddad är grundare av Enter redovisning

Add testimonial description here. Edit and place your own text.

John Doe

Codetic

Jean Haddad är grundare av Enter redovisning

Add testimonial description here. Edit and place your own text.

John Doe

Codetic

Kontakt

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar. Vi kanske har lösningar som passar ert företag och arbetssätt?

Kontaktförmulär

transparent logo för enter AB Stockholm

Enter Redovisning AB Box 7337 103 90 Stockholm
Besöksadress
Kungsgatan 8
111 56 Stockholm

Ring oss här

Maila oss här

Transparent ikon
Enter Redovisning är medlem i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, SRF.

Våra Tjänster

Redovisningstjänster
Lönehantering
Interimlösningar
Digitala Lösningar

Logga in

Logga in

Created by Innotamia AB